Om mig

Jag heter Anna Thofelt och är sedan 2010 utbildad och diplomerad hästmassör/friskvårdskonsulent vid ATS Hästutbildningar vilka är certifierade av Komplementärmedicinska Riksförbundet. Denna utbildning har förutom massagen även givit mig en grund inom sadelutprovning och hästpsykologi.

Jag har dessutom läst hästskötarutbildning på Riddersberg, Tenhults naturbruksgymnasium och utöver massage och stretching har jag i båda dessa utbildningar läst ingående basanatomi, skelettets anatomi, den djupa och ytliga muskulaturen i detalj, senor och ligament samt ledernas funktion och uppbyggnad.

På Internationella Handelshögskolan i Jönköping har jag även på humansidan läst bl.a. Anatomi och sjukdomslära, Medicinsk terminologi, Klassifikation av sjukdomar och vårdåtgärder och Vetenskapliga metoder vilka även de hjälper mig i arbetet som hästmassör.

Mitt livslånga intresse och stora passion för hästar har gett mig erfarenhet inom flera grenar och en bra grund för yrket som hästmassör/friskvårdskonsulent.

Jag ser till helheten där träningssätt, viloperioder, uppvärmning/nedvärmning, foder, underlag, hovens kvalitet och utrustning är viktiga delar för hästens välbefinnande och det är detta jag hjälper dig med!

 

 

 

 

 

 

Anna Thofelt Tfn: 0768-68 63 66 Mejl: anna@tail.se

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)