Träningsplanering

Att planera sin träning är något alla borde göra. Både du som tränar och tävlar men även fritidsryttaren utan tävlingsambitioner. Vi träningsplanerar för att utvecklas och nå våra mål och samtidigt är det lika viktigt att planera sin ridning för en hållbar och frisk häst.

Jag erbjuder dig hjälp att lägga upp veckoplanering med kortsiktiga och långsiktiga mål och visioner på ett sätt som passar din nivå och följer sedan upp träningen efter överenskommelse.

Jag kan även hjälpa dig med rådgivning inför tävlingsterminen med tränings- och tävlingsupplägg.

Olika discipliner ställer olika krav på koordinatin, rörlighet, snabbhet, styrka, teknik och uthållighet. Därför är det viktigt att ställa frågan när man planerar, på vilken nivå målsättningen finns. Behöver hästen allmän grundkondotion, maximal grundkondition eller behöver den maximal uthållighet i högt tempo?

Målet med träningen är att nå den kapacitet som krävs för att prestera bra resultat utan stor skaderisk på den nivå man valt att tävla eller befinna sig på.

Jag hjälper dig, efter dina önskemål och behov, för att du och din häst tillsammans ska nå era mål. Mental träning gör stor skillnad!

Pris: 450:- inkl. uppföljning.

Vill du läsa mer om träning kan du göra det här.

 

 

 

 

 

 

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)